SURELMANI ASAP SHIPPING
ZEEVRACHTSLUITING & LUCHTVRACHTSLUITING            OP 06-06-2023!

ACTIES

ACTIE ACTIE ACTIE!!!


Wees er snel bij, want VOL=VOL

De actie geld voor de sluiting van 25 April 2022.

Indien u gebruik wilt maken van deze geweldige actie, kunt u zich eenvoudig aanmelden dmv ons aanmeldformulier op onze website.
En houd u rekening met de volgende voorwaarden;

  • Uw zending zal vertrekken met de sluiting van 25 April
  • Wacht niet tot het laatste moment want VOL=VOL
  • Getoonde prijzen zijn uitsluitend voor de verzending! Prijzen zijn exclusief afhandelingskosten, transportkosten en eventuele invoerrechten.
  • Maak uw pakket niet te zwaar het maximale aantal kilo´s om te tillen is tussen de 40-50 kg volgens de Arbo-Wet! Indien onze chauffeur constateert dat uw pakket zwaarder is zijn wij gerechtigd deze te weigeren en/of er zullen extra kosten in rekening worden gebracht. Houd u hier dus rekening mee.
  • Gebruik dozen van standaard formaat! U kunt de afmetingen per formaat terugvinden op onze website.
  • Indien uw pakket niet verzendklaar is, denk hierbij aan volledige gegevens van zowel u als de ontvanger ingevuld, en uw pakket dichtgeplakt, kunt u dit aan de chauffeur vragen om voor u te doen. Dit kan extra kosten met zich meebrengen.
  • Indien u uw aanmelding wilt afzeggen, geef dit minimaal 24 uur van te voren aan ons door. Zo kunnen wij iemand anders in uw plaats helpen
  • Ook kuubprijzen zijn de gehele maand April tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.

Heeft u nog vragen? Of wilt u liever telefonisch contact? Wij staan u graag te woord! U vind onze contactgegevens terug op onze website._____________________________________________________________________________

INZAMELINGSACTIE SURINAME!

Vanaf vandaag kunt u meedoen aan de inzamelingsactie voor de bewoners in Suriname! Om ons 1-jarig bestaan te vieren  willen wij graag de mensen in Suriname helpen dmv levensmiddelen te versturen naar hen die het nodig hebben.

Ook al is het niet veel, alle beetjes helpen en wij kijken met elkaar hoe ver we kunnen komen!

De situatie in Suriname verslechterd met de dag en wij hopen dat met uw hulp wij tenminste een start kunnen maken de situatie te veranderen!

We are a rising company with big plans and big dreams, en wij gaan ons uiterste best doen dit zo goed mogelijk aan te pakken.

U moet hierbij denken aan;

Rijst, etenswaren in blik, olie/azijn, houdbare melk, houdbaar brood, knoflook en uien in poedervorm, chocopasta, pindakaas, suiker, zout, thee, siroop, pannenkoekenmix etc.

Maar ook aan verzorgingsproducten zoals;

Maandverband, tandpasta, deodorant, toiletpapier, vitamines etc.

U kunt uw suggesties opgeven tot maandag 7 juni, daarna maken wij een definitieve lijst met benodigdheden en willen u dan vragen volgens deze richtlijnen te werken zodat iedereen een gelijkwaardig pakket kan ontvangen.

Samen staan we sterk en met elkaar kunnen wij beginnen aan onze journey om Suriname te helpen!

Like and share want we moeten dit met elkaar doen!

Lobi and God Bless

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map