SURELMANI ASAP SHIPPING
ZEEVRACHTSLUITING & LUCHTVRACHTSLUITING            OP 27-3-2024!

ONS TEAM

Mijn naam is Giovanni Gambier, de motor achter Surelmani ASAP Shipping.
Het leek mij wel een leuk idee om u kennis met mij te laten maken gezien u uw vertrouwen in mij zet voor het leveren van uw pakketten bij familie/vrienden!

Ik ben altijd het ondernemende type geweest, altijd op zoek naar uitdagingen en manieren waarop ik mijn creativiteit kon uiten. Van 2015 tot 2018 woonde ik in Suriname. Daar richtte ik mijn eerste bedrijf ‘BlueiVi’ op, een kledingwinkel voor jong en oud.. Deze kennismaking met ondernemen smaakte naar meer, maar ik ontdekte al gauw dat mijn passie niet bij kleding lag.

Ik wist dat ‘voor mezelf werken’ iets was wat ik wilde blijven doen, maar was nog zoekende naar de branche waarin ik actief wilde zijn. De mensen om mij heen lieten mij kennis maken met vastgoed en transport en ik ontwikkelde daar een stille liefde voor. Ik begon mij op dit gebied te oriënteren en hoe meer ik mij erin verdiepte hoe meer deze liefde groeide. In 2020 werd uit deze liefde Surelmani Shipping geboren.

Ik verhuisde terug naar Nederland maar de binding met mijn land van herkomst is blijvend.

De komende tijd zal ik meer met jullie delen over mijn ‘waarom’, omdat ik het belangrijk vind dat jullie de noodzaak achter Surelmani Shipping begrijpen. Dit is meer dan lucht- en zeevracht. Dit is voor de opbouw van het land dat ik zo liefheb.

Vaste klanten bedank ik voor hun vertrouwen en nieuwe klanten heet ik van harte welkom.

Hopelijk tot snel!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map